Rolhekken

In het gamma rolhekken vinden vele handelaars een concreet antwoord op hun vraag naar een veilige en decoratieve afsluiting van hun handelszaak.

Harol rolhekken worden gefabriceerd uit hoogwaardige componenten en dikwandig aluminium, dat gelakt wordt met een hoogwaardige poedercoating en daarna onder hoge temperatuur gemoffeld wordt in de oven.

Met de verschillende lameltypes kunnen 11 varianten van rolhek-bladen samengesteld worden. Bij een aantal lameltypes kunnen gekleurde sierstrippen een extra accent leggen. Of u nu een winkeldeur, een doorgang of een etalage wil afsluiten, rolhekken bieden een pasklare oplossing voor iedere situatie. Aangezien de profielen, lamellen en kleuren in een nagenoeg onbeperkt aantal variaties kunnen worden gecombineerd, heeft Harol een rolhek dat aan elke wens voldoet. Een rolhek van Harol is immers niet alleen stevig, maar ook elegant, zodat het winkelende mensen uitnodigt, maar ongewenst bezoek afschrikt. Uw zaak krijgt een persoonlijke touch en blijft ook na sluitingsuur attractief ogen. Een esthetische opwaardering die uw zaak zeker niet mag missen!

Elk Harol rolhek is voorzien van een ophefbeveiliging: op het moment dat iemand het blad naar boven probeert te duwen, wordt het meteen volledig geblokkeerd.

Uiteraard werd ook aandacht besteed aan het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid van de rolhekken. Hun mechanisch of electrisch gedeelte is nagenoeg onderhoudsvrij, terwijl het rolhek zelf genoegen neemt met een regelmatige, eenvoudige schoonmaakbeurt.
 

Bediening

Harol rolhekken kunnen op meerdere manieren worden bediend :

Electrisch d.m.v. een buismotor, ingebouwd in de oprolas, of d.m.v. een externe blokmotor. Deze motoren zijn voorzien van een thermische beveiliging en een eindeloopschakeling zodat het rolhek boven en onder automatisch stopt. De bediening gebeurt naar keuze d.m.v. een schakelaar, een sleutelschakelaar, een codeklavier of een afstandsbediening.

Manueel d.m.v. een veeras. Dit bedieningssysteem kan gebruikt worden tot een maximale oppervlakte van 5 m².

Het blad, de geleiders en de onderlat van het rolhek zijn verkrijgbaar in blank aluminium, maar kunnen ook gelakt worden in elke RAL-kleur of structuurlak. De kast is niet in blank aluminium verkrijgbaar, maar wel in alle RAL-kleuren. Voor een meerprijs kunt u uit het volledige RAL-kleurenpakket kiezen, wat u de mogelijkheid biedt uw rolhek in een persoonlijke stijl samen te stellen.

Afmetingen

  • Max. breedte: 6 meter
  • Max. hoogte: 5 meter
  • Max. oppervlakte: 24 m²

Opties

  • Stormrondellen die het uitrukken of uitwaaien van het blad uit de geleiders beletten.
  • Vensterglas (enkel mogelijk bij lameltype 10 en 11)
  • Ophefbeveiliging die zorgt voor een volledige blokkering van het blad (enkel mogelijk bij elektrische bediening)
  • Gekleurde sierstrips in wit, zwart, groen, geel, rood en blauw (bij bladtype 1 tot en met 5, 8 en 9)