Dakraamrolluiken

 

Velux Dakraamrolluik
Velux Dakraamrolluik

Velux dakraamrolluiken

VELUX rolluiken bieden u het absolute comfort: thermische bescherming (zomer en winter), verduistering, reductie van het regengeluid …

 
Optimale verduistering- Zorgt voor een maximale  energiebesparing – thermische isolatie in de winter; bescherming tegen de warmte in de zomerkarakteristieken biedt VELUX u het comfort dat u nodig heeft om goed te leven onder uw dak.

  • Geluiddempend - vermindert het contactgeluid van regen en hagel
  • Privacy
  • Beveiliging

Verkrijgbaar in donkergrijs aluminium (standaard, zelfde RAL kleur als buitenste afwerking van VELUX dakvensters).

De  rolluiken lopen in zijgeleiders die vervaardigd zijn uit gelakt aluminium. Ze zijn ook voorzien van een bovenkap die mooi in het venster is ingewerkt en het rolluik verbergt wanneer het niet gebruikt wordt.

Het rolluik is perfect voor elk klimaat en elke tijd van het jaar. Het voorkomt dat uw ruimte te fel opwarmt in de zomer, het houdt ze warm in de winter en het biedt u de mogelijkheid om alle lichtinval op elk moment van de dag optimaal af te blokken.

Electrisch op zonne-energie: draadloos systeem met afstandsbediening. De juiste hoeveelheid zon dankzij het rolluik op zonne-energie INTEGRA® - Afstandsbediening inbegrepen. Het draadloos systeem werkt met fotovoltaïsche cellen die ongeacht het seizoen of het moment de nodige energie leveren voor 2 cycli per dag. Geen bekabeling nodig.