Pergola: Air

Harol AIR: Ultiem Buitenleven met Innovatief Zonwering-Concept

Geniet het hele jaar door van uw tuin en terras met de baanbrekende Harol AIR, een innovatie binnen het bekroonde zonwering-concept.

waterafvoer AIR
waterafvoer AIR

Laat de regen maar komen; met de verticale screens en geïntegreerde waterafvoer van de Harol AIR heeft u er geen last van.

Dankzij de volledig gesloten kast blijft het doek jarenlang stralen. Voeg daar glazen schuifwanden met geïntegreerde ledverlichting aan toe, en het comfortplaatje is compleet.

Strak Design met Duurzaam Zip-Systeem

Frame Air
Frame Air

Deze kant-en-klare buitenlevenoplossing biedt een bekroond 'hybrid' design, perfect geschikt voor zowel klassieke als moderne woningen.

De doeken worden strak gespannen door het uiterst duurzame zip-systeem, met verborgen, roestvrij stalen veertjes in de geleiders. Hierdoor blijven de doeken jarenlang mooi gespannen.

Aantrekkelijke Extra's voor Luxe en Comfort

Ledverlichting
Ledverlichting

De Harol AIR kan worden uitgebreid met geïntegreerde ledverlichting rondom, geïntegreerde screens en glazen schuifwanden voor nog meer luxe en comfort.

 

 

Beschermd tegen Weer en Wind

gesloten kast
gesloten kast

Dankzij de volledig gesloten kast zijn de doeken beschermd tegen weer en wind, waardoor ze jarenlang stralend blijven.

 

 

 

Geavanceerde Bedieningsopties voor Gemak en Veiligheid

Tahoma Switch
Tahoma Switch

Bedien de Harol AIR automatisch via een handzender, smartphone of tablet. Daarnaast kan het veilig worden geïntegreerd in home domotica voor een moeiteloze en geavanceerde gebruikerservaring.