Patio Vouwdaksystemen

patio vouw dak systeem

Wispelturige weergoden? Met onze nieuwe PATiO overkapping maken wij definitief een einde aan de last, die we kunnen hebben van dat soort goden. De PATiO is een innovatieve overkapping, die beschermt tegen te veel zon, regen en wind. Op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat u meer van het buitenleven genieten, ongeacht het weer.  

Vouwdaksysteem

De HAROL PATiO is een vouwdaksysteem. Speciaal ontworpen om overal even gemakkelijk aan te brengen en in te passen in elke architectonische omgeving, zorgen PATiO-overkappingen voor schaduw en beschutting, ongeacht het weer. Bovendien zijn ze beschikbaar in alle RAL-kleuren en structuurlakken. Mogelijk uit 1 doek met een maximum oppervlakte van 91m². De afwatering kan voorzien worden langs de voorkant of de zijkant, eventueel in combinatie met een goot. De bediening is steeds afstandsbediend met Somfy.

Extra afsluiting

Elke PATiO kan zijdelings en frontaal worden afgesloten met een wind/regen afscherming. Hiervoor bestaan er twee systemen: een screens of een glazen/houten schuifwanden. 

Patio still

Volledig waterdicht

Keuze uit 100% waterdichte doeken nl.: de Precontraint PVC 602 (lichtdichte doek verkrijgbaar in de kleuren wit en ivoor) en de Precontraint PVC 302 (lichtdoorlaatbare doek verkrijgbaar in 20-tal kleuren). 

De PATIO bestaat uit verschillende systemen oa.:

 

PATiO Fusion, ingenieus en regenproof

Dankzij de ingebouwde screens bepaalt u makkelijk de ideale dosis invallend zonlicht. Een plotse regenbui? Laat maar komen, want de Patio FUSION is ook een perfecte regenwering. De geïntegreerde ledverlichting in zowel de profielen van het doek als de voorlijst- zorgt voor instant sfeer. Gezelligheid troef!

PATiO NOMO:

De gebogen doekprofielen zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water vlot weg. Zo blijft uw terras perfect droog tijdens en na een regenbui. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en ledverlichting voor nog meer comfort en gezelligheid.