Patio Vouwdaksystemen


Geniet van Buitenleven, Weer of Geen Weer, met de HAROL PATiO Overkapping

Patio Vouwdaksysteem
Patio Vouwdaksysteem

Wisselvallige weersomstandigheden? De HAROL PATiO overkapping maakt een definitief einde aan de grillen van moeder natuur. Deze innovatieve overkapping beschermt tegen overmatige zon, regen en wind, zodat u kunt genieten van uw terras, zwembad of tuin, ongeacht het weer.  

Vouwdaksysteem voor Flexibiliteit

De HAROL PATiO is een vouwdaksysteem, ontworpen voor eenvoudige installatie en integratie in elke architecturale omgeving. PATiO-overkappingen bieden schaduw en beschutting in alle weersomstandigheden. Beschikbaar in diverse RAL-kleuren en structuurlakken, kunnen ze bestaan uit één doek met een maximaal oppervlak van 91m². Afwatering kan plaatsvinden aan de voorkant of zijkant, eventueel in combinatie met een goot. De afstandsbediening is altijd Somfy-gestuurd.

Extra Afsluiting voor Volledige Bescherming

Elke PATiO kan aan de zijkanten en voorkant worden afgesloten met een wind- en regenafschermsysteem. Er zijn twee beschikbare systemen: screens of glazen/houten schuifwanden.

Patio Still
Patio Still

Volledig waterdicht

Kies uit 100% waterdichte doeken, zoals de Precontraint PVC 602 (lichtdicht, verkrijgbaar in wit en ivoor) en de Precontraint PVC 302 (lichtdoorlatend, beschikbaar in een twintigtal kleuren). 

Verschillende PATiO-Systemen, Waaronder:

 

PATiO Fusion: Ingenieus en Regenbestendig:​

  • Patio Fusion
    Patio Fusion
    Ingebouwde screens voor regeling van zonlicht
  • Perfecte regenwering

  • Geïntegreerde ledverlichting voor een gezellige sfeer

PATiO NOMO:

  • Gebogen doekprofielen voor dubbele afwatering
  • Geïntegreerde goten voor efficiënte waterafvoer

  • Opties voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens en ledverlichting

Kies voor de HAROL PATiO overkapping en geniet van een veelzijdige, weersbestendige buitenervaring, met comfort en gezelligheid als constante metgezellen.