Patio Vouwdaksystemen

patio vouw dak systeem

Wispelturige weergoden? Met onze nieuwe PATiO overkapping maken wij definitief een einde aan de last, die we kunnen hebben van dat soort goden. De PATiO is een innovatieve overkapping, die beschermt tegen te veel zon, regen en wind. Op het terras, aan het zwembad of in de tuin, het systeem laat u meer van het buitenleven genieten, ongeacht het weer.  

Vouwdaksysteem

De HAROL PATiO is een vouwdaksysteem. Speciaal ontworpen om overal even gemakkelijk aan te brengen en in te passen in elke architectonische omgeving, zorgen PATiO-overkappingen voor schaduw en beschutting, ongeacht het weer. Bovendien zijn ze beschikbaar in alle RAL-kleuren en structuurlakken. Mogelijk uit 1 doek met een maximum oppervlakte van 91m². De afwatering kan voorzien worden langs de voorkant of de zijkant, eventueel in combinatie met een goot. De bediening is steeds afstandsbediend met een Somfy RTS Safety Box.

Extra afsluiting

Elke PATiO kan zijdelings en frontaal worden afgesloten met een wind/regen afscherming. Hiervoor bestaan er drie systemen; een screen, een vouwgordijn of een vast doek. Het speciale screen is windvast, al dan niet met raaminserts van een maximum breedte van 3 meter. Het vouwgordijn loopt op een rail met loopwielen en wordt dus horizontaal geopend. Het vaste doek wordt op een kunststofprofiel gespannen. 

Patio still

Volledig waterdicht

Keuze uit 100% waterdichte doeken nl.: de Precontraint PVC 602 (lichtdichte doek verkrijgbaar in de kleuren wit en ivoor) en de Precontraint PVC 302 (lichtdoorlaatbare doek verkrijgbaar in 20-tal kleuren). 

De PATIO bestaat uit verschillende systemen oa.:

PATiO-TECNIC, de flexibele oplossing 

PATiO-TECNIC is dé oplossing voor wie een flexibele overkapping zoekt met weinig onderhoud.
Dit innovatieve systeem, met speciaal ontwikkelde waterdichte doeken, is in een handomdraai af te sluiten en biedt een optimale bescherming tegen zon, regen en wind.

Het voordeel van de PATiO-TECNIC is, dat het als los systeem zeer eenvoudige te monteren is op een bestaande of eigen constructie

PATiO-ALU, een ideaal vouwdaksysteem

De PATiO-ALU is een innovatieve overkapping, die beschermt tegen te veel zon, regen en wind, een pergola-achtige constructie van aluminium en inox met ingebouwd vouwdak.

De PATiO-Alu is in de basis een PATiO-TECNIC, voorzien van aluminium staanders, waardoor het een volledig zelfdragend systeem is.

houten overkapping patio wood

PATiO-WOOD, warm en natuurlijk

Een houten frame, maar beresterk: PATiO-WOOD combineert moderne techniek met de natuurlijke uitstraling van hout, namelijk gelamineerde Noorse den.

De PATiO-WOOD is in de basis een PATiO-TECNIC met houten dragers en staanders en natuurlijk is ook dit systeem volledig zelfdragend

PATiO Woodplus

De look van hout, de voordelen van aluminium: ziedaar het unieke karakter van de PATiO Woodplus. Tussen de houten stijlen wordt het water via 
een uniek systeem van aluminiumconstructies afgevoerd. Ook de dakgoot is vernuftig in de structuur verwerkt. Modern comfort met een natuurlijke uitstraling? Zoek niet verder.

PATiO-STIL, strak en modern

Voor wie van strak en modern houdt, is er de PATiO-STIL, een constructie van versterkte aluminium profielen met ingebouwd vouwdak.

De PATiO-STIL is in de basis een PATiO-TECNIC met versterkte aluminium dragers om grote afmetingen te kunnen overbruggen.

PATiO Infinity

Vergelijkbaar met de PATiO Stil, maar standaard met rechte, niet doorlopende voetpalen met daarbovenop gemonteerd het gootprofiel. Makkelijke montage
 van bijkomende wind-­ en regenafscherming aan de zijkanten

Patio level

PATiO Level

Een robuuste aluminiumconstructie met een nieuwe profieldoorsnede en een uitgekiend waterafvoersysteem. De PATiO Level biedt u een uitzonderlijk comfort én een ruime kleurkeuze van afwerkingslakken.

PATiO One

Een ideale oplossing voor een massieve, strakke overkapping tussen 
twee muren. De PATiO One heeft één groot geleiderprofiel wat overspaningen tot 8 m mogelijk maakt.

PATiO-EVO, robuust en groot

Een ideale oplossing voor een massieve, strakke overkappingSterke en uitgepuurde draagprofielen (tot 7m) met voetpalen en een geïntegreerde goot

patio fusion vouwdaksysteem

PATiO Fusion, ingenieus en regenproof

Dankzij de ingebouwde screens bepaalt u makkelijk de ideale dosis invallend zonlicht. Een plotse regenbui? Laat maar komen, want de Patio FUSION is ook een perfecte regenwering. De geïntegreerde ledverlichting in zowel de profielen van het doek als de voorlijst- zorgt voor instant sfeer. Gezelligheid troef!

patio reverse

3 vrijstaande PATiO's

PATiO PHOENIX: vrijstaande, zelfdragende aluminium structuur. De strakke PVC-doek in V-vorm voert het water afwisselend af aan beide kanten.
PATiO REVERSE: de waterafvoer van deze zelfdragende aluminium PATiO is geïntegreerd in de structuur via een gootkit. Geschikt om rondom af te schermen met screens of SL400.

PATiO NOMO:De gebogen doekprofielen zorgen voor een dubbele afwatering. Dankzij de geïntegreerde goten loopt het water vlot weg. Zo blijft uw terras perfect droog tijdens en na een regenbui. Kies voor glazen schuifwanden, ingebouwde screens rondom en ledverlichting voor nog meer comfort en gezelligheid.