Vaste Overkapping PALLAZZO

Haal het heerlijke buitenleven naar binnen met een Pallazzo aluminium terrasoverkapping. De duurzame aluminium terrasoverkappingen van Pallazzo staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit in afwerking. Dankzij een dak met zeer grote overspanning krijgt u een maximaal gevoel van ruimte.

Vier vakantie in eigen huis, schop uw schoenen uit, verleng uw zomer, organiseer feestjes en barbecues of geniet van de rust in uw tuin.


Een belangrijk voordeel is de mogelijkheid om zeer grote overspanningen te maken met slanke profileringen en een minimum aantal palen. Hierdoor geniet u van maximale lichtinval en leefruimte.Pallazzo heeft verschillende types aluminium overkappingen. Er is dus altijd een design dat past bij de architectuur van uw woning. Alle aluminium systemen hebben een onzichtbare afwatering. Daarnaast kunt u kiezen voor geïntegreerde verlichting en grote overspanningen.

Kleuren en coatings type 2, 3 en 4

De standaard kleuren van type 2, 3 en 4 van Pallazzo Veranda zijn wit, crème wit, Volcan, Nero en Quartz. U heeft uiteraard een ruime keuze uit andere kleuren: deze veranda's zijn verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. De coating draagt het internationale Qualicoat keurmerk. Dit is het strengste keurmerk voor verf, lak en poedercoating op aluminium.

Versterking

Om bij deze aluminium terrasoverkapping een zo groot mogelijke overspanning mogelijk te maken met zo min mogelijk palen, brengen we onzichtbare versterking aan in de liggers of goot. Hierdoor geniet u van meer licht en een grotere vrije doorgang. Uiteraard voldoet ook dit type Pallazzo aan de wetgeving rond sneeuw- en windbelasting

Onzichtbare afwatering

De Pallazzo overkappingen hebben een onzichtbare afwatering: de hemelwaterafvoer is weggewerkt in de palen. De goot heeft een bladvanger die zorgt voor een goede afvoer van regenwater

LED verlichting

Voor gezelligheid is sfeervolle verlichting natuurlijk onmisbaar. Voor de verlichting van uw Pallazzo worden LED spots gebruikt. Deze inbouwspots zijn volledig geïntegreerd in de overkapping. In de liggers zijn de spots en bedrading weggewerkt. Een groot voordeel van LED verlichting is het lage energieverbruik. Hiermee bespaart u op uw energienota

Afwerking 

De Pallazzo overkappingen hebben een nette afwerking. De bevestigingen zijn volledig weggewerkt in de constructie. De liggers kunnen worden geplaatst onder een hellingshoek tussen de 7 en 22 graden. Dit maakt het dak heel flexibel. De hellingshoek kan ter plekke bij uw woning worden bepaald.

polycarbonaat overkapping

Polycarbonaat

Het grote voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Polycarbonaat (PC) laat 22 tot 82 procent licht door. Dit is afhankelijk van de dikte en uitvoering. De PC dakplaten van Pallazzo hebben een UV-beschermende coating. Deze coating voorkomt vergeling en veroudering van de platen.

Type 2

Pallazzo type 2 is een aluminium terrasoverkapping met hoogwaardige afwerking. Bij dit type veranda heeft u de keuze uit twee goottypes. Het ene goottype heeft een Victoriaanse uitstraling die past bij een sierlijke bouwstijl. De andere sierlijst past bij een traditionele architectuur.

type 3

Pallazzo type 3 is een moderne aluminium veranda, uitgevoerd met een moderne goot en bijpassende palen. Deze veranda heeft een minimalistisch design en past bij een moderne architectuur. Voor grotere overspanning kunnen we de goot versterken met staal, zonder dat een extra paal wordt gebruikt.

type 4 XXL

Pallazzo veranda type 4 is dé oplossing als u een grotere vrije overspanning van de goot wilt. Dankzij een staalversteviging is een overkapping mogelijk van 6 meter breed en 4 meter diep met glas, met slechts twee palen. Grote voordelen hiervan zijn meer licht en een grotere vrije doorgang.