Vrijstaande Zonwering

Duostore
Duostore

Al jaren zoekt en vindt Harol oplossingen om schaduw te creëren waar je maar wil. Naast de ontelbare mogelijkheden voor het terras (zie rubriek knikarmschermen, etc) kan je nu ook midden in de tuin genieten van koele schaduw dankzij het vrijstaande Duostore zonnescherm.
Met uiteraard dezelfde schoonheid als alle andere producten; dankzij hun perfecte afwerking en de waaier aan keuze en kleuren.

De Duostore zonwering is bedoeld voor terrassen die niet bij een muur gelegen zijn of waar de muur niet kan of mag gebruikt worden om zonneschermen aan te bevestigen.

Knikarmschermen

De Duostore bestaat uit een frame van verzinkt staal waaraan langs elke zijde een Harol knikarmscherm wordt bevestigd door middel van roestvrij stalen schroeven. De zijkappen en het kapprofiel zorgen voor een esthetisch geheel.

Vrijstaand

DS315
DS315

de Duostore kan op verschillende manieren vrijstaand geplaatst worden:

  • via een staander met brede voeten: hierdoor kan de Duostore zelfstandig staan
  • via een centrale steun voor bevestiging op de terrasvloer
  • via een centrale steun die in een betonnen voet of in de grond geplaatst kan worden

Tal van keuzemogelijkheden

De Duostore in alle RAL-kleuren gelakt worden en dit zonder meerprijs
Er is een keuze tussen acryldoeken en polyester doeken. Beide collecties bieden een reeks van mogelijkheden aan unikleuren, blokstrepen en fantasiestrepen. De doeken zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend.

Afmetingen

De Duostore is verkrijgbaar in 3 breedtes (3,6 of 4,8 of 6,0 m) en 4 uitvallen (3, 4, 5 of 6 m)