Domotica

Moderne Gemakken: Somfy RTS en IO Buismotoren voor Zonwering

De tijd van slingers voor het bedienen van zonwering is voorgoed voorbij. Tegenwoordig zorgen moderne SOMFY RTS- of IO-buismotoren voor de kracht om uw zonneschermen omhoog of omlaag te bewegen. Met een draadloos bedieningspunt stuurt u eenvoudig signalen naar de buismotor: omhoog, stoppen, omlaag.

buismotor
buismotor

Een geïntegreerde ontvanger in de buismotor of een losse ontvanger 'vertaalt' deze signalen naar de gewenste beweging. Bediening op afstand was nog nooit zo eenvoudig, waardoor u uw wooncomfort aanzienlijk vergroot. Nu is het de perfecte tijd om voor deze moderne gemakken te kiezen.

Somfy IO Homecontrol - Geavanceerde Radiotechnologie 

Somfy past de radiotechnologie IO-homecontrol toe in nauwe samenwerking met andere fabrikanten. De afstandsbediening geeft directe bevestiging via geluids- of lichtsignalen wanneer uw bevel correct is uitgevoerd. Bovendien is het compatibel met producten van andere fabrikanten die hetzelfde systeem ondersteunen, zoals Velux, Honeywell en Niko.

Tahoma Switch
Tahoma Switch

Uitbreiding met TaHoma betekent dat u uw zonwering ook kunt bedienen met uw smartphone, tablet of pc (alleen mogelijk met Somfy afstandbediende installaties).

Automatische Sturing met Somfy Sensoren:

 

  • Windsensor Eolis Sensor of Eolis 3D: Bij te veel wind wordt uw zonnescherm automatisch ingetrokken.

  • Zonnecellen Soliris Sensor of Sunis: Als de zon uitbundig schijnt en u bent niet thuis, wordt uw zonwering in een oogwenk uitgerold dankzij de informatie van de zonnecel.

  • Regensensor: Zodra de regensensor nattigheid detecteert, wordt het scherm onmiddellijk ingetrokken. 

Kies voor gemak, comfort en slimme automatisering met SOMFY IO buismotoren voor uw zonneschermen. Ervaar een nieuwe dimensie van bedieningsgemak en geniet van een zorgeloze woonervaring.