Screens

screens
screens

Screens zijn de ideale filters voor onaangenaam zonlicht : als u tv kijkt of achter de computer zit wordt u niet gestoord door een teveel aan zonlicht. Het Harol screen zorgt ervoor dat de nodige koelte en schaduw in uw woning wordt behouden. Bovendien beschermt het screen uw meubilair, gordijnen en vloerbekleding tegen verkleuring.

Bescherming 

De screens belemmeren het uitzicht nauwelijks en zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Door de combinatie van de doekkleuren en de doekstructuur kan immers tot 92% van het zonlicht en de zonwarmte worden weerkaatst. Deze transparantie heeft het voordeel dat u naar buiten kunt kijken zonder zelf bekeken te worden : de optimale bescherming van uw privacy!

Kwaliteit

De aangeboden doeken zijn samengesteld uit enerzijds polyester en anderzijds glasvezel. Ze zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend.

Harol screens worden gefabriceerd uit dikwandig aluminium, dat gelakt en gemoffeld wordt in de oven. Alle onderdelen voldoen aan de Harol kwaliteitsstandaard, ze worden getest op minimaal 40 000 bewegingen.

Harol screens kunnen aan de buitenkant op elk raamtype gemonteerd worden. 

 

Windvast

windvaste screen
windvaste screen

De nieuwe screen SC800 is voorzien van een 'ritssysteem', waardoor het screen windvast is en het doek perfect op zijn plaats wordt gehouden. De SC800 is bovendien een praktische 'insectenwering', omdat de ruimte tussen de kast, de geleiders en het doek volledig afgesloten is.

Nieuw

De windvaste screen is ook beschikbaar met vensterinserts, waardoor een gedeelte van de kunststofdoek volledig doorzichtig is. Zo kan u de wind en koude tegen houden, maar toch het zicht op de omgeving bewaren.

Bedieningssystemen en domotica :

  • Handmatig met stang of lint (SC700).
  • Met elektrische motor en schakelaar of motor met ingebouwde ontvanger en afstandsbediening.

Als u voor de elektrische bediening kiest, kunt u opteren voor diverse domoticasystemen :

  • autonome zonnecel
    autonome zonnecel
    Windwachters : ze beveiligen uw screen tegen onverwachte windvlagen en hevige stormen.
  • Autonome zonnecel : stuurt de screen zodra de zon schijnt/verdwijnt.

Harol biedt u het volledige RAL-kleurengamma aan en dit zonder meerprijs.