Knikarmschermen

Dé oplossing voor zon weg te houden

Veilig genieten van een warme zomer en een stralende zon. Een waar pareltje van esthetiek, degelijkheid en kwaliteit. De mooie vormgeving van deze schermen integreert zich volledig in elke gevel. Of kiest u eerder voor een sfeervolle, behaaglijke overgang van huis naar tuin ? Een nauwkeurige maatproductie en talrijke kleurencombinaties staan borg hiervoor.

Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een zonnescherm van Harol. U plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. Twee knikarmen zorgen dat het doek in- of uitgerold wordt. De troeven:

  • Geen schadelijke uv-stralen op uw terras.
  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen.
  • Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden.
  • Eenvoudige bediening.
  • Kwalitatieve doeken.
  • Extra verwarming en verlichting mogelijk.

Knikarmen

Door de ontdubbeling van de krachten door het gebruik van 2 kabels verzekert het Harol zonnescherm een lange levensduur. Bestudeerde armgewrichten zorgen voor een maximale doekspanning en een probleemloze, optimale werking. Het regelcomfort van de Harol zonneschermen is optimaal, door een simpele schroefbeweging kan probleemloos de uitvalshoek aangepast worden aan uw wensen.

Elegantie tot in de kleinste details

Het visitekaartje van de Harol zonneschermen : de elegante vormgeving tot in de kleinste details. Elk onderdeel is zo bestudeerd, dat het niet alleen optimaal functioneel is, maar ook sierlijk en stijlvol.

Clip-on Clip-off

Het gepatenteerde clip-on clip-off systeem van de Harol zonneschermen zorgt voor een eenvoudige doekbevestiging en vervanging, zonder demontage van het scherm.

Verlichting en/of verwarming

Om ook 's avonds van uw terras te genieten, is het mogelijk van een verlichtings- of verwarmingssysteem onder het knikarmscherm te plaatsen.  

Schaduw berekenen

Wilt u op een eenvoudige manier de schaduw berekenen welke een scherm van een bepaalde afmeting geeft? Dit is nu mogelijk met het nieuwe programma Ideal Shade.

  TC130 PR230 BX260 BX270 LX530 CA430

Systeem

Cassette gesloten kast casettte cassette  gesloten kast cassette

Max. breedte uit 1 deel

5,50m 7,00m 7,00m 7,00m 7,00m 7,00m
Koppelbaar tot max. 12m Neen Ja ja Ja Ja Neen
Max. uitval 3,00m 3,50m 3,50m 3,50m 4,00m 3,50m
Min/max. hoekinstelling 0º-90º 10º-45º 10°-45° 10º-45º 10º-45º 10º-45º

Vario-volant

Neen Optie manueel Neen Neen Optie elektrisch Neen
Sierstrip uitvalbuis Neen Neen Neen Neen Neen Ja
 
BX260
BX260