Knikarmschermen

Knikarmscherm LUX
Knikarmscherm LUX

Dé oplossing voor zon weg te houden

Veilig genieten van een warme zomer en een stralende zon. Een waar pareltje van esthetiek, degelijkheid en kwaliteit. De mooie vormgeving van deze schermen integreert zich volledig in elke gevel. Of kiest u eerder voor een sfeervolle, behaaglijke overgang van huis naar tuin ? Een nauwkeurige maatproductie en talrijke kleurencombinaties staan borg hiervoor.

Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een zonnescherm van Harol. U plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning. Twee knikarmen zorgen dat het doek in- of uitgerold wordt. De troeven:

  • Geen schadelijke uv-stralen op uw terras.
  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen.
  • Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden.
  • Eenvoudige bediening.
  • Kwalitatieve doeken.
  • Extra verwarming en verlichting mogelijk.

Knikarmen

Zonneluifel LUX
Zonneluifel LUX

Door de ontdubbeling van de krachten door het gebruik van 2 kabels verzekert het Harol zonnescherm een lange levensduur (25 000 cycli , wat neer komt op zo’n 2 maal open en dicht per dag, en dit wel 25 jaar lang). Bestudeerde armgewrichten zorgen voor een maximale doekspanning en een probleemloze, optimale werking. Het regelcomfort van de Harol zonneschermen is optimaal, door een simpele schroefbeweging kan probleemloos de uitvalshoek aangepast worden aan uw wensen.

Het visitekaartje van de Harol zonneschermen : de elegante vormgeving tot in de kleinste details. Elk onderdeel is zo bestudeerd, dat het niet alleen optimaal functioneel is, maar ook sierlijk en stijlvol.

Eigentijdse doeken

Harol beschikt over een ruim gamma eigentijdse en hoogtechnologische acryl-doeken die eenvoudig vervangen kunnen worden indien nodig. De doeken zijn geluiddempend, waterafstotend en vuil- en rotwerend behandeld. De vezels zijn in de massa geverfd waardoor ze jaren blijven stralen. Bovendien beschermt het doek tegen schadelijke uv-stralen.

Ledverlichting

Geniet ’s avonds langer van je terras dankzij de dimbare led-verlichting. Afhankelijk van het type scherm zijn er verschillende opties: indirect licht in kast en voorlijst, direct licht in kast, direct licht in armen en direct licht in armen en kast

  TUCAN BX260 BX270 LUX CADIZ

Systeem

Cassette Gesloten kast Gesloten kast  Gesloten kast Cassette

Max. breedte uit 1 deel

5,50m 7,00m 7,00m 7,00m 7,00m
Koppelbaar tot max. 12m Neen ja Ja Ja Ja
Max. uitval 3,00m 3,50m 3,50m 4,00m 4,00m
Min/max. hoekinstelling 10º-90º 10°-45° 10º-45º 10º-40º 10º-40º

Vario-volant

Neen Neen Neen Optie elektrisch Optie elektrisch
Ledverlichting Optioneel in de armen niet mogelijk Optioneel in onderplaat Optioneel in onderplaat, armen of indirect Optioneel in onderplaat, armen of indirect